نحوه ترمیم دندان پوسیده
۱۴۰۱-۰۷-۰۵ ۱۴۰۱-۰۷-۰۸ ۱۰:۲۵
نحوه ترمیم دندان پوسیده
یکی از مشکلات شایعی که احتمال دارد برای هر شخصی پیش بیاید پوسیدگی دندانها است. به همین جهت تصمیم گرفتیم در رابطه با ترمیم دندان پوسیده با اشاره به باندینگ دندانپزشکی ایرانی صحبت کنیم.
ترمیم دندان پوسیده جزو خدمات دندانپزشکی است که قسمتهای پوسیده یا شکسته ساختار دندان را درست میکند. اصلاح ساختار دندان باعث پیشگیری از پوسیدگی دندان و درد آن نیز میشود.
پوسیدگی دندانها به عوامل گوناگونی بستگی دارد که با توجه به جنس دندان ممکن است در هر زمانی اتفاق بیفتد. پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید تا بیشتر در مورد چگونگی پوسیدگی دندان و پیشگیری از آن بدانیم.
فرآیند ترمیم دندان پوسیده به چه صورتی است؟
در پروسه ترمیم دندانها بسته به میزان پوسیدگی دندانها، روشهای مختلفی برای درمان به کار برده میشود. اگر پوسیدگی سطحی باشد میتوان به آسانی با استفاده از فلوراید تراپی آن را متوقف کرد، در صورتی که پوسیدگی به مینای دندان رسیده باشد باید آن را ترمیم نمود.
برای این عمل قسمتهایی که تغییر رنگ داده را از روی دندان با استفاده از وسایل دندانپزشکی حذف کرده، سپس با استفاده از آمالگام دندان خالی شده پر میگردد.
علاوه بر آن میتوان از مواد کامپوزیت که رنگ دندان است جهت ترمیم پوسیدگی استفاده نمود.
چه زمانی دندان پوسیده میشود؟
پوسیدگی دندان هنگامی حادث میگردد که باکتری داخل دهان باعث ترشح اسید شوند که این حالت موجب ایجاد شدن یک یا چند سوراخ درون دندان خواهد شد.
عدم ترمیم دندان پوسیده در زمان مناسب میتواند منجر به درد شدید دندان، عفونت و حتی از دست رفتن دندان شود.
عامل پوسیدگی دندان مختص فعالیت گونههایی از باکتریها است که میتوانند در پلاک دندان زندگی کنند. باکتریهای به وجود آمده در پلاک، قندهای موجود در غذای شما را به اسید تبدیل نموده، که در این صورت به مرور زمان منجر به جمع شدن پلاک شده و در نتیجه این اسیدها به دندانهای شما آسیب میرسانند.
به همین سبب بهداشت دهان و دندان بخش مهمی در پیشگیری از پوسیدگی دندان میباشد.
عواملی که منجر به پوسیدگی میشود
در ادامه به چند مورد از دلایل پوسیدگی دندان اشاره مینماییم:
- مصرف غذا و نوشیدنیهایی که شامل مقدار بسیاری شکر یا کربوهیدرات هستند.
- مصرف نوشیدنیهای اسیدی مانند نوشابه
- رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان
- استعمال دخانیات
- مراجعه نکردن به موقع به دندانپزشک جهت عمل چکاپ دندان
- فقدان ترشح بزاق دهان که به این حالت خشکی دهان گفته میشود.
- خوردن خوراکیهای شیرین میان برنامههای غذایی
در صورت رخ دادن کلیه این موارد باید به زودی به فکر ترمیم دندان پوسیده باشید.
سخن پایانی
همانطور که گفته شد روشهای مختلفی برای ترمیم دندان پوسیده وجود دارد که دندانپزشک با توجه به ظاهر و عملکرد دندان شما، آن را اصلاح مینماید.
ترمیم دندانهای پوسیده به حفظ و بالا بردن طول عمر دندانهایتان کمک مینماید، زیرا اگر پوسیدگی دندانهایتان را جدی نگیرید، قطعا مجبور به کشیدن آنها خواهید شد.
بدین سبب برای اینکه این عارضه صورت نگیرد در طول روز مراقبتهای لازم مربوط به بهداشت و دهان خود را انجام داده و به صورت مرتب از مسواک و نخ دندان استفاده کنید و تا آنجایی که میتوانید برای حفظ سلامتی دهان و زیبایی لبخندتان کوشا باشید.
جستجو
دسته بندی
پست های محبوب
برچسب های محبوب