شیوه درست قالبگیری دندان برای روکش
۱۴۰۱-۰۷-۰۳ ۱۴۰۱-۰۷-۰۸ ۱۰:۱۶شیوه درست قالبگیری دندان برای روکش
قالبگیری از دندان یکی از شیوههای مرسوم در دندانپزشکی است که جهت اجرای برخی ترمیمهای دندانپزشکی یا ساخت برخی ابزارهای ارتودنسی نیز ضروری میباشد. بنابراین قصد داریم با اشاره به آلژینات کروماتیک ایرانی در مورد شیوه درست قالبگیری دندان برای روکش صحبت کنیم.
دشواری در تحمل قالب در دهان، مستلزم تمیز کردن دهان و صورت پس از اتمام کار است به همین سبب طعم مواد قالبگیری موجب شده که بیماران زیادی از این عمل خوششان نیاید.
با این وجود، برای داشتن دندانهای مرتب و زیبا به این روش نیاز میباشد. پس تا انتهای این صفحه همراه ما باشید تا شما را با دیدگاههای متفاوت قالبگیری آشنا نماییم.
قالبگیری دندان برای روکش به چه روشی صورت میگیرد؟
برای انجان پروسه قالبگیری در ابتدا پودر مخصوص این عمل را با آب مخلوط نموده تا به شکل خمیری درآید، پس از آن خمیر را در ظرف مناسب ریخته و در دهان یبمار قرار داده و فک بالا و پایین را قالبگیری میکنند.
بیمار باید تا زمان سفت شدن خمیر، فک و لثه خود را پایین نگه داشته، سپس دندانپزشک بر حسب اندازه قالب میتواند سایر موارد مورد نیاز را به عمل آورد.
مهمترین موضوع در انجام روند قالبگیری، پوشش کامل فک به کمک خمیر بوده تا قالب به خوبی گرفته شود.
کمتر از ۱ دقیقه طول خواهد کشید تا این مرحله صورت گیرد، که خیلی بهتر است از راه بینی تنفس را انجام دهید و باید تلاش کنید تا آب جمع شده در دهان را به کمک دست خارج نمایید، در برخی موارد به دلیل ساختار خاص دهان بیمار میتوان از بیحسی استفاده نمود.
به جهت دستیابی به نتیجه مناسب، در مواردی دندانپزشک باید طرح کلی دندانهای بیمار را در دسترس داشته باشد که برای دستیابی عمل قالبگیری استفاده میشود. خوشبختانه انجام قالبگیری دندان بسیار آسان بوده و وقت کمی لازم دارد.
ان گرافیک است.
هدف از قالبگیری دندان برای روکش چیست؟
قالبگیری دندان برای روکش در برخی موارد ضروری میباشد، به این خاطر که دندانپزشک به طرح کلی دندان نیاز دارد. عمل این پروسه میتواند برای بیمار ناخوشایند باشد، اما جهت دستیابی به نتیجه اثرگذار باید انجام شود. به طور کلی قالبگیری دندان برای روکش به دلایل زیر صورت میگیرد:
- به عمل آوردن پروتزهای متحرک
- اجرا و ساخت روکشهای دندان
- عمل بریج دندانپزشکی
- انجام روند ارتودنسی و همچنین اصلاح ساختار دندانها که نیاز به ساخت ابزارهای بخصوصی است که مسلما باید به انجام قالبگیری اقدام گردد.
روش صحیح مراقبت از روکش دندان
از خوردن خوراکیهای چسبناک و جویدنی مانند آدامس اجتناب نمایید. زیرا احتمال دارد که روکش دندان به آنها چسبیده و کنده گردد.
استعمال از سمتی که دهان روکش موقت شده را به پایینترین حد ممکن برسانید و بار جویدن را به سمت دیگر دهان انتقال دهید.
از جویدن غداهای سفت به شدت پرهیز کرده، چون که ممکن است باعث شکستگی یا کنده شدن روکش دندان شوند.
سخن پایانی
ذکر این نکته لازم است که پس از فرآیند قالبگیری دندان برای روکش تا چند روز فشار کمی به دندانهای خود وارد کنید و روکش را تست نموده تا مطمئن گردید همه چیز مرتب است.
اگر مشکلی در سطح روکش مشاهده کردید حتما به پزشک مربوطه اطلاع دهید تا مشکل را برطرف نماید.
این نکته را به یاد داشته باشید که هیچ کدام از ترمیمهای دندانپزشکی به اندازه دندان طبیعی شما ارزشمند نیستند، پس با رعایت بهداشت دهان و دندان از بروز پوسیدگیهای شدید و از دست دادن دندانهای خود جلوگیری نمایید و برای حفظ زیبایی لبخند خود نیز کوشا باشید.
جستجو
دسته بندی
پست های محبوب
برچسب های محبوب